FAMOUS MISTER CHICKEN ROOSENDAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1860 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Famous Mister Chicken Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 13:57 Zowel de loaded fries met kipshoarma als je crunchy chickenwrap smaakten als eenheidsworst....friet niet gaar en de crunchy kip was verre van crunchy! Wij hadden hier besteld om eens te kijken hoe het zou zijn maar voor ons geen herhaling!
14 jul 2024 om 23:36 Wij hadden classic burgers, maar het was een platgeslagen en zeer droge, smakeloze hamburger.. zou hier niet nog een keer een burger bestellen.
29 jun 2024 om 21:07 Diverse keren besteld goede kwaliteit en service. Vandaag ging er iets mis met de bestelling. Maar na 1 telefonisch contact, super opgelost! Pluim hiervoor.
16 jun 2024 om 21:36 Koolsalade was niet meegeleverd Hamburger was van 250 gram was goed, maar mag minder zout.
15 jun 2024 om 10:16 Beste burgerzaak in de omgeving
14 jun 2024 om 20:36 17:50 bestelt 20:00 bezorgd Moest zelf bellen waar ze bleven.. Snap dat het druk kan zijn, maar na lang wachten en dan koude friet te krijgen is niet zo tof! Nee hier bestellen wij niet meer!
13 jun 2024 om 8:25 Prima eten en snel geleverd :-)
10 jun 2024 om 19:45 Had per ongeluk gekozen voor contant betalen bleek. Dus bezorger verwachtte cash, maar dat had ik niet in huis, dus naar pinautomaat geraced. Meneer wachtte netjes tot ik terug was.,@bezorger, excuses voor het gescheld van mijn kant.
2 jun 2024 om 2:52 It was great just like always, favorite place to order some food
29 mei 2024 om 10:57 Genoten van de burgers en de Taco was ook goed